Medlemskap

Alt om medlemskapet.

Ofte stilte spørsmål

Få mer ut av arbeidslivet

  • Gratis råd fra advokat
  • Hjelp til lønnsamtale
  • Coaching og karrieresjekker
  • Stipend
  • Kurs & webinarer
Bli medlem

Å organisere seg er vinn-vinn

De fleste av oss som jobber innen finans er medlem i Finansforbundet, fra nyansatte til mellomledere. Samtidig er bedriftene i bransjen organisert i en arbeidsgiverforening.

Det tjener begge parter på, både når vi er enige og når vi forhandler. Det er dette som kalles den norske modellen.

«En sterk fagforening er en viktig samarbeids- og forhandlingspartner for ledelsen. Jeg er udelt positiv til at de ansatte i Santander Consumer Bank er organisert i Finansforbundet.»

Knut Øvernes
Managing director i Santander Consumer Bank

«Sterke fagforeninger er viktige samarbeids- og forhandlingspartnere for ledelsen. Jeg er udelt positiv til at de ansatte i SpareBank 1 SR-Bank er organisert.»

Arne Austreid
Adm. direktør i SpareBank 1 SR-Bank

«For oss i SpareBank 1 Østlandet er det viktig med sterke og kompetente fagforeninger. Vi ønsker høyest mulig organisasjonsgrad og ser fagforeningene som viktige diskusjonspartnere i videreutvikling av banken.»

Richard Heiberg
Konsernsjef i SpareBank 1 Østlandet

«Jeg er veldig godt fornøyd med samarbeidet med Finansforbundet. En tett dialog med de ansatte gir en felles forståelse for hva som er til beste for bedriften. Det gjør det enklere å diskutere og igangsette ulike prosesser. At så mange er organisert i Finansforbundet fører til et profesjonelt og konstruktivt samspill.»

Frode Åsheim
Country Manager for Nets Branch Norway

Var dette nyttig?