Hei, jeg er Finansforbundets chatbot. Spør meg!

Hytte på Sjusjøen


Nå kan du leie hytte på Sjusjøen hvor det er glimrende turmuligheter hele året. Sjusjøen er blant annet et eldorado for langrenn med milevis av oppkjørte skiløyper.

God planløsning

Den nye hytta er på rundt 80 kvm og sto ferdig i 2015. Hytta har en praktisk løsning med god takhøyde og store vindusflater i stuen. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken.

Hytta er innredet til åtte personer.

Hytta er på to etasjer med fire gode soverom; to i hver etasje. Det er et ekstra oppholdsrom på hemsen. Videre er det bad med vaskemaskin og tørketrommel samt stor skibod. Det er peisovn i stuen.

Flotte turmuligheter

Hytta ligger i et nyere, godt etablert hyttefelt på Natrudstilen, et populært område på Sjusjøen. Det er enkel adkomst til hytta med parkering ved hytteveggen.

Det er kort vei til alpinanlegg med egen barnebakke, rulleskitrase og skiskytteranlegg. Her er det også lysløype hvor det vanligvis er skiføre fra midten av oktober. Det er flotte, oppkjørte løyper rett ved hytta.

Om sommeren er det kort vei til badevann og grillplasser. I tillegg til å være en av Norges beste langrennsdestinasjoner, er Sjusjøen også et glimrende område for de som er glad i å sykle.

Det er en kort kjøretur til sentrum av Sjusjøen hvor det er stor dagligvarebutikk, sportsbutikk, treningssenter og serveringssteder. Til Lillehammer er det 20 minutter med bil.

Til Hunderfossen Eventyrpark eller Hafjell Alpinsenter er det ca 40 minutter med bil.

Slik kommer du til Sjusjøen

Sjusjøen ligger enkelt til for offentlig kommunikasjon. Det er god togforbindelse til Lillehammer. Fra stasjonsområdet går det buss direkte til Sjusjøen flere ganger om dagen. Bussen stopper på Natrudstilen. Med bil er det gode kjøreforhold helt frem til Sjusjøen.

Se på Google Maps

Pris og leieperioder i 2022

Vanlig utleie (uke)

Kun ukeleie mandag til søndag

 • Uke 1 – 7  
  kr 5 000
  inkludert utvask

 • Uke 8-9 (vinterferie)
  Kr 6 000 inkludert utvask

 • Uke 10 – 14
  Kr 5 000
  inkludert utvask

 • Uke 15 (påske)
  Kr 6 000 inkludert utvask

 • Uke 16 – 24    
  Kr 5 000 
  inkludert utvask

Innsjekk kl. 1500
Utsjekk kl. 1800.

Hytteleie til og med uke 9 er nå trukket, og de heldig blir tilskrevet fortløpende. Øvrige søkere blir automatisk satt på venteliste.

Søknadsfrist for uke 10-24 vil bli lagt ut senere.


Bestill

Var dette nyttig?